A-kull

Arista <3

20120212-091632.jpg

20120212-091623.jpg
Bildene er tatt med mobilkamera.

Arista er så perfekt hvit! Jeg kaller henne «arissa» uten t. Hun lyder navnet sitt og kommer løpende og mjauende når jeg roper arissaa. For hallannen uke siden hadde hun sin første ordentlige løpetid, 8 måneder gammel. Det blir nok et kull på henne etterhvert hvis jeg klarer å finne en passende match. Det må bli en masket siameser som er brunmasket, blå eller lilla eller sjokis. Det står mer om avlsregler på den nye websiten om hvit siameser: http://whitesiamese.net/no. Jeg ønsker meg en hanne som har morsom og spesiell og sær Siameser personlighet med god helse, fin profil på hodeformen og elegante lange linjer. Letingen har så smått begynt, men det blir en god stund til det skjer noe enda, jeg vil ha henne mer moden og voksen og utvokst først.

20120212-093517.jpg

Reklame
Standard

2 kommentarer om “Arista <3

  1. Hon är så fin! Albert har likadan päls, kort och silkig. Jag ser mycket av Bebisen i henne, men hon har fått den lugna och söta utrycket från sin mamma.

    Arista har så fin blick, man ser direkt att hon är en smart varelse. :* Jättevacker tjej!

    Jag undrar om hon är lila eller blå ‘under’. Albert har en varmare mörkblå nyans på ögonen, och våra lila kattungar hade sådan lite lavandelaktig nyans på ögonen som Arista. Men jag kan ha fel, och det är svårt att se på bilden.

    • jflusund sier:

      Hun har kjempefin silkemyk pels 🙂 Aslan har en helt annen blåtone, kanskje han er blå under og Arista lilla under. Det er min teori. Kanskje jeg skulle tatt en dna test på Arista 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s